Peste 300 de poliţişti vor acţiona, în perioada 15-19 august, pentru ca sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului să fie petrecută de sălăjeni într-un climat de ordine, linişte şi siguranţă publică.

Potrivit unei informări a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, în intervalul 15-19 august, 319 poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale și arme, explozivi şi substanţe periculoase, vor executa misiuni specifice pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.”Din totalul poliţiştilor aflaţi în misiune, 203 sunt de ordine publică, 89 de la rutieră, 22 de la investigaţii criminale și cinci de la arme, explozivi și substanțe periculoase”, au precizat reprezentanţii IPJ Sălaj.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi asigurarea fluenţei traficului, poliţiştii rutieri vor acţiona pe tronsoanele de drumuri naţionale și județene, utilizând în medie, zilnic, zece autospeciale.

Poliţiştii vor fi prezenţi şi vor acţiona pentru siguranţa cetăţenilor la manifestările religioase şi evenimentele cultural-artistice ce se vor desfăşura în această perioadă, în judeţul Sălaj. Pentru ca Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului să fie petrecută fără evenimente neplăcute, Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj recomandă tuturor cetăţenilor să aibă în vedere un minimum de măsuri de autoprotecţie.

Articolul precedentSălaj: 11 persoane prinse la muncă fără forme de angajare
Articolul următorUn adăpost de animale, cuprins de flăcări