Doi bărbaţi care conduceau în stare de ebrietate au fost opriţi, zilele trecute, de poliţiştii sălăjeni, înainte de a fi implicaţi în evenimente rutiere.

Potrivit informațiilor primite de la reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, un tânăr de 35 de ani, din Jibou, a fost depistat de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, miercuri, 27 februarie 2019, la ora 7.35, pe  Drumul Naţional 1H, în localitatea Popeni. Testarea cu alcooltestul a relevat o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeaşi zi, la ora 18.05, poliţiştii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Nuşfalău au despistat un bărbat de 57 de ani, din comuna Plopiş, în timp ce conducea autoturismul prin localitatea Iaz. Şi de această dată alcooltestul a înregistrat o valoare pozitivă, respectiv 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cauze, poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările pentru infracţiunea de conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Articolul precedentÎnceput promițător în Sălaj: Mii de semnături pentru susținerea Alianței 2020 USR PLUS. Campania continuă!
Articolul următorUn nou proiect al orașului Șimleu Silvaniei, selectat pentru finanțare