Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Sălaj organizează în această săptămână ședințe publice de repartizare a posturilor didactice pentru anul școlar următor. Ședințele se vor desfășura în zilele de 21, 22 și 23 august.

La aceste ședințe, prioritate vor avea titularii care vor să-și completeze norma, cei care au intrat în restrângere de activitate pentru că nu s-au realizat clasele, titularii care vor să se detașeze, dar și suplinitorii care au obținut cel puţin media 7 la concursul național.

Astfel, acestea încep de marți, 21 august, de la ora 9,00, pe ordinea de zi fiind soluționarea cererilor de completare a normei didactice, în alte unităţi de învăţământ şi de detaşare în interesul învăţământului pentru restrângere nesoluţionată, precum şi repartizarea cadrelor didactice titulare, în ordine, prin: detaşare la cerere prin continuitate şi detaşare la cerere în ordinea descrescătoare a mediilor.

Potrivit ISJ Sălaj, tot în cadrul şedinței de mâine, va avea loc şi repartizarea candidaţilor care au obţinut cel puţin media de repartizare 7 (şapte) la concursul naţional de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar, sesiunea 2018, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, având prioritate candidaţii care beneficiază şi de prelungirea duratei contractelor individuale de muncă în anul şcolar 2018—2019 în baza mediei de repartizare minimum 7 (şapte) la concursurile naţionale de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar, sesiunile 2017 şi/sau 2016, respectiv 2017, 2016, 2015 şi/sau 2014 pentru învăţători/institutori/profesori pentru învăţământ primar, în condiţiile art. 81 şi 85 din Metodologie.

 

 

Articolul precedentSălaj: Încep înscrierile pentru concursul de suplinire în învăţământ
Articolul următorConcert de jazz simfonic la Casa de Cultură a Sindicatelor