17954533 - close up of male hand writing on a blackboard with copy space for some text

Înscrierile pentru examenul de suplinire în învățământ, la nivel județean, vor avea loc în perioada 23-24 august, la Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Sălaj.

Potrivit metodologiei afişate de reprezentanţii instituţiei, condițiile de înscriere și de participare la concursul organizat de inspectoratul școlar la nivel județean pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor rămase vacante/rezervate, respectiv pentru testare, sunt aceleași ca și cele pentru concursul național. depunerea și înregistrarea dosarelor, validarea și revalidarea fișelor de înscriere.

Doar candidații care au susținut examenul de titularizare din acest an, dar nu l-au promovat, depun doar formularul de înscriere la concursul de suplinire, în care specifică faptul că au participat la concursul național din 2018 pentru ocuparea posturilor și catedrelor didactice libere pe perioadă nedeterminată.

Concursul pentru suplinire are loc în vederea ocupării tuturor posturilor didactice/catedrele declarate vacante/rezervate după ce au fost repartizați pe posturi și catedre candidații care au promovat examenul de titularizare, ședințele pentru aceștia urmând să se desfășoare în intervalul 29 – 30 august. Candidații care vor promova examenul de suplinire vor fi repartizați pe posturi și catedre pe perioadă determinată.

Articolul precedentUn bărbat de 40 de ani, dispărut în apele Someșului
Articolul următorISJ Sălaj începe repartizarea posturilor pentru profesori