Primăria Municipiului Zalău finalizează în această perioadă montarea instalației pentru iluminatul festiv. Lucrările sunt realizate de firma SC Citadin, aflată în subordinea Consiliului Local. Potrivit unei informări, iluminatul festiv din acest an are mai multe elemente noi şi va fi întins pe o suprafaţă mult mai mare, pentru a crea un ambient cât mai plăcut în anul Centenarului Marii Uniri și în perioada sărbătorilor de iarnă. În acest sens, firma Citadin a confecționat un număr de 232 sfere luminoase de diferite dimensiuni, reușindu-se astfel, extinderea rețelei de iluminat festiv în sensurile giratorii și în cartiere.

Au fost achiziționate figurine luminoase de forma unui fulg de nea, țurțuri luminoși și un om de zăpadă, de dimensiuni mari, în valoare de 134.000 de lei. Bradul tradițional de Crăciun va fi amplasat la intrarea în Parcul Municipal Central.
”Începând de azi, 26 noiembrie, instalația de iluminat festiv va fi pusă în funcțiune în diferite zone din oraș, acțiune ce va fi finalizată joi seara, când și zona centrală va fi iluminată festiv”, se arată în informarea primăriei.

Articolul precedentŞimleuanca Crina Pop, câştigătoarea Festivalului „Du-te dor cu Mureşul”
Articolul următorS-au desmnat câștigătorii celei de-a opta ediții a Festivalului Județean de Teatru pentru Elevi