PNL Zalău a organizat ședința Comitetului de Coordonare Locală la care au participat 200 de membri. În cadrul întâlnirii, desfășurată joi – 21 februarie, președintele PNL Zalău, Radu Căpîlnașiu, a prezentat raportul de activitate din anul 2018 al organizației municipale și planul de acțiuni propuse pentru anul electoral 2019, când avem alegeri pentru Parlamentul European și pentru cea mai înaltă funcție în stat, cea de Președinte al României.
Tot în cadrul ședinței Comitetului de Coordonare Locală au fost invitați cei patru competitori interni înscriși în cursa pentru desemnarea candidatului partidului pentru Primăria municipiului Zalău: Vasile Bulgărean, Otto Haller, Adrian Margin și Sorin Mureșan. ”Avem în fața noastră viitorul candidat pentru fotoliul de primar al municipiului Zalău. Fiecare dintre cei patru colegi care și-au exprimat dorința de a candida pentru Primăria Zalău este un profesionist în domeniul său și răspunde la cerința alegătorilor de a avea oameni noi pe buletinele de vot. Fiecare dintre ei ar fi un primar mai bun decât primarul de acum al municipiului Zalău. Sunt convins că PNL va da primarul Zalăului la alegerile din anul 2020”, a fost mesajul transmis de președintele PNL Sălaj, deputatul Lucian Bode.
Liberalii zălăuani au fost, de asemenea, chemați să apere moștenirea administrației Căpîlnașiu, să-și asume greșelile făcute, dar mai ales să evidențieze evoluția administrativă a reședinței de județ.
”Oricine ajunge în Zalău, vede blocurile reabilitate termic de către administrația Căpîlnașiu, vede Casa Municipală de Cultură și Clădirea Transilvania care au fost redate circuitului cultural de către administrația Căpîlnașiu. Vede Parcul Central și Pădurea Parc Brădet modernizate, vede trotuare refăcute. Vede piețe agroalimentare construite pentru a corespunde nevoilor actuale ale producătorilor locali și ale consumatorilor. Vede 15 blocuri ANL construite pentru familiile tinere din Zalău. Vede o bază de tenis modernă. Vede că orașul s-a extins în intravilan cu 800 de hectare, de la 1.700 la 2.600 de hectare. Și zălăuanii văd că rețeaua de apă s-a extins și a fost reabilitată în proporție de 97 la sută. Tot ce s-a făcut bun în orașul nostru s-a făcut în timpul administrației președintelui PNL Zalău, Radu Căpîlnașiu. Ce s-a făcut în ultimii trei ani, de când avem administrație PSD? Sute de ghivece de flori cumpărate cu milioane de lei, treceri de pietoni vopsite în roșu și niciun proiect viabil propus de actualul primar. Pentru că toate proiectele cu care se laudă acum primarul PSD sunt propuse și începute de Radu Căpîlnașiu, colegul nostru. Actualul primar PSD a promis realizarea Variantei Ocolitoare a municipiului Zalău, a îmbrobodit alegătorii cu promisiunea reabilitării cinematografului Scala și cu amenajarea unei zone de picnic la Aghireș, a promis parc industrial. Ce s-a făcut din 2016 până acum? Nimic! Oamenii înțeleg că au fost păcăliți cu promisiuni mincinoase și că singura opțiune pentru a avea un oraș dezvoltat durabil este un primar PNL”, au precizat reprezentanții PNL Zalău.
Decizia organizației municipale este ca, după finalizarea competiției interne, cel care va fi desemnat pentru candidatura la Primăria Zalău să propună un program de dezvoltare durabilă a municipiului bazat pe nevoile orașului și pe programele propuse de cei patru competitori interni. Totodată, fiecare dintre cei patru potențiali candidați și-au declarat sprijinul necondiționat pentru cel care va fi desemnat de către organizație, pentru că în anul 2020 PNL va câștiga Primăria municipiului Zalău.

Sursa foto: Facebook PNL Sălaj

Articolul precedentCâți experți electorali are Sălajul
Articolul următorAccident la intrare în Cluj-Napoca: Șoferul, un tânăr din Jibou, a rămas încarcerat