În Sălaj, există înregistrați un total de 1.035 experți electorali și 593 de operatori de calculator, cei interesați fiind invitați să se înscrie în Corpul experților electorali.

Datele au fost prezentate azi, 22 februarie, în cadrul ședinței lunare a Colegiului Prefectural, ce a fost găzduită de Instituția Prefectului Sălaj, de Oana Tuluc, director la Filiala N-V AEP, care a făcut o scurtă informare privind activitatea desfășurată de Autoritatea Electorală Sălaj în 2018.

Un alt punct pe ordinea de zi a ședinței a fost hotărârea privind aprobarea “Planului anual de acțiuni pentru îndeplinirea obiectivelor cuprinse în Programul de Guvernare în anul 2019, la nivelul județului Sălaj”, care a fost adoptată, în unanimitate.

Potrivit reprezentanților Prefecturii Sălaj, planul anual de acțiuni 2019, a fost structurat pe 15 capitole (Fiscalitate – Buget; Muncă; Protecția Socială; Asigurări Sociale; Educație; Sănătate; Cadastru și Publicitate Imobiliară; Construcții; Agricultură și Dezvoltare Rurală; Mediu; Ape; Cultură; Tineret și Sport; Protecția Consumatorului; Statistică) și cuprinde 211 acțiuni pentru îndeplinirea obiectivelor prevăzute în Programul de guvernare. “Obiectivul principal la nivelul județului Sălaj este de a asigura un echilibru stabil economic și social la nivel județean”, a precizat, în cadrul ședinței, prefectul Florin Florian.

Articolul precedentSălaj: Tinerii încep consumul de droguri de la vârste tot mai fragede
Articolul următorLiberalii zălăuani, despre actuala administrație a orașului: ”sute de ghivece de flori și treceri de pieton vopsite în roșu”