Un grup de elevi şi profesori din cadrul unui liceu cu profil agricol, din Franţa, Maison Familliar Rurale – Limoise, a vizitat, în cursul zilei de sâmbătă, 20 octombrie, Liceul Tehnologic „Ioan Ossian” din Şimleu Silvaniei.

„Ne bucuram pentru faptul că, în fiecare an, din 2000 încoace, reprezentanți ai acestui liceu cu profil agricol din Franța, în cadrul unor proiecte, vin în România, participă la diferite activități în ferme agricole din județul nostru, vizitează obiective turistice și culturale si nu ne uita nici pe noi”, este mesajul directorului unităţii liceale din Şimleu Silvaniei, Viorela Gabriela Nechita.

Potrivit acesteia, reprezentanți ai liceului sălăjean, respectiv profesorii Teo Pocola și Dumitru Drăgan, au colaborat permanent cu grupurile de francezi care au călcat pragul instituţiei de-a lungul anilor. „Sperăm într-o colaborare cât mai frumoasă și pe viitor, și, de ce nu, într-o înfrățire a celor două instituții de învățământ din România și din Franța. Pentru că învățământul agricol românesc are nevoie de un suflu nou. Și de încredere. Eu am încredere!”, a mai spus Viorela Gabriela Nechita.

Articolul precedentUn nou caz de rujeolă a fost confirmat în Sălaj
Articolul următorProiect inedit de Centenar: 100 de ani, 100 de copii, 100 de copaci – acasă la Iuliu Maniu