Din nou emoții pentru elevi. Dar, deocamdată, este doar o simulare a Evaluării Naționale. În Sălaj, sunt așteptați la simulările examenelor naționale peste 4.000 de elevi de clasa a VII-a și a VIII-a. Cei care vor dori să le fie trecute notele obținute în catalog vor putea solicita acest lucru, însă numai cu acordul părintelui.

Prima probă a simulării Evaluării Naționale este cea la Limba și literatura română, care va avea loc luni, 11 martie 2019, urmată în 12 martie de proba la Matematică. În 13 martie va avea loc proba la Limba și literatura maternă.

Potrivit precizărilor făcute de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sălaj, simularea se va desfășura în 61 de centre de examen. Sălile în care se vor susține probele scrise vor fi supravegheate audio-video, la fel ca în anii trecuți. Toate probele vor începe la ora 9, elevii având două ore la dispoziție pentru rezolvarea subiectelor.

În județul Sălaj, sunt înscriși, la simularea Evaluării Naționale, 2.130 de elevi din clasele a VII-a, respectiv 2.071 elevi din clasele a VIII-a.

Articolul precedentSute de copii din județ sunt pregătiți pentru performanță la Centrul de Excelenţă Sălaj
Articolul următorPolițiștii sălăjeni au împărțit flori și felicitări femeilor, de 8 Martie (FOTO)