Prefectul judeţului Sălaj, Florin Florian, a participat astăzi, 25 octombrie 2019, la manifestările de marcare a Zilei Armatei Române ce au avut loc la Zalău și Şimleu Silvaniei. 

În Zalău, reprezentantul Guvernului în teritoriu a depus o coroană de flori la Monumentul Eroilor, iar mai apoi a dat citire mesajului premierului Viorica Dăncilă cu ocazia Zilei Armatei României.

Manifestarea din municipiu a inclus şi un moment artistic, susţinut de un grup de elevi ce au interpretat cântece patriotice şi s-a încheiat cu defilarea Gărzii de Onoare şi a militarilor, pe acordurile Fanfarei „Promenada” Zalău.

Activitățile similare s-au desfășurat astăzi și la monumentul dedicat eroilor din centrul localităţii Şimleu Silvaniei, unde a avut loc un serviciu religios, luări de cuvânt ale reprezentaţilor Armatei şi oficialităţilor şi depuneri de jerbe şi coroane, alături de o paradă militară.

Articolul precedentPrin Casa Judeţeană de Pensii, tratament pentru asiguraţi şi pensionari. Aproape 200 de bilete disponibile
Articolul următorSălăjeni, atenţie la igienizarea terenurilor agricole! Risc de incendii