Şedinţa lunară a Colegiului Prefectural a fost găzduită, astăzi, 20 iulie, de Instituţia Prefectului Sălaj, fiind coordonată de subprefectul Vegh Alexandru.

Potrivit informaţiilor făcute publice de reprezentanţii instituţiei, printre principalele puncte aflate pe ordinea s-au regăsit: modificări și perspective în prevenirea corupției și promovarea integrității aduse de adoptarea Ordinului MAI 62/ 2018 – prezentate de Carmen Lesuțan, comisar de poliție în cadrul Direcției Generale Anticorupție, Serviciul Județean Sălaj; informare privind activitatea desfășurată în domeniul protecției mediului – prezentată de Radu Hideg, APM Sălaj; raport cu privire la rezultatul verificărilor efectuate și a măsurilor legale impuse prin formularele de inspecție – prezentat de comisar Adeluța Riza, Garda de Mediu Sălaj.

De asemenea, tot în cadrul întâlnirii de astăzi, a fost prezentată, de către Cristian Crişan – SGA Sălaj, o analiză a modului de îndeplinire a atribuțiilor grupului de suport tehnic din cadrul CJSU Sălaj privind Planul județean de apărare împotriva inundațiilor, fenomenelor meteorologice periculoase, accidentelor la construcțiile hidrotehnice, poluărilor accidentale pe cursurile de apă și Planurile locale de apărare împotriva inundațiilor, ghețurilor și poluărilor accidentale.

foto Prefectura Salaj

Articolul precedentLa finalul săptămânii viitoare încep “Zilele Zalăului”. Horia Brenciu, Vunk și Sergiu Chirilă vor face spectacol la Zalău
Articolul următorMicii pictori ai Clubului Art, răsplătiţi de Primărie