Calendarul concursului de selecţie a cadrelor didactice pentru numire, prin detaşare în interesul învăţământului, în funcţiile vacante de director şi director adjunct, a fost modificat. Astfel, interviul se va susţine în 13 august, nu în 16 august, cum a fost programat iniţial.

Modificările au fost necesare în condiţiile în care zilele de 16 şi 17  august au fost declarate nelucrătoare pentru angajaţii din sectorul bugetar,după cum au anunţat reprezentanţiii Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj. Astfel, potrivit acestora, vineri, 10 august 2018, după încheierea perioadei de depunere a dosarelor candidaților la secretariatul ISJ Sălaj, se va afișa programarea candidaților pentru susținerea interviului în cazul posturilor vacante pentru care s-au înscris mai mulți candidați în vederea numirii, prin detașare în interesul învățământului, pe o funcție vacantă de director/director adjunct, în anul școlar 2018-2018. În 13 august va avea loc interviul conform graficului ce va fi afişat.

Pe lista posturilor vacante se regăsesc unităţile de învăţământ din: Aghireş, Almaşu, Jebucu,Băbeni, Aluniş, Bobota, Carastelec, Coşeiu, Cuzăplac, Dragu, Gîrbou, Halmăşd, Panic, Ileanda, Letca, Lozna, Mirşid, Măerişte, Românaşi, Crasna, Nuşfalău, Pusta, Sîg, Sărmăşag, Şimişna, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Şimleu Silvaniei, Clubul Copiilor Jibou şi trei unităţi şcolare din Zalău – Liceul Tehnologic „Mihai Viteazul”, Şcoala Gimnazială „Simion Bărnuţiu” şi Palatul Copiilor.

 

Articolul precedentPreotul Cristian Borz, iniţiatorul Campaniei ”Salvați Casa Memorială Iuliu Maniu”, răspunde acuzațiilor aduse de consilierul de județean Alin Demle
Articolul următorLa Bănișor: Festivalul județean de folclor „Dor de cântec și de joc”