Realitatea PLUS a obținut noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Deși evoluția este una bună, astăzi o echipă de medici de la Institutul Matei Balș a mers, din nou, la Spitalul Foișor. Între timp, actorul a fost transferat de la secția de ATI și a început deplasarea cu un cadru pe distanțe scurte, potrivit realitatea.net

Astăzi, reprezentanții Spitalului „Foișor” din București au transmis că evoluția pacientului Florin Piersic este într-o tendință favorabilă.

„Vă informăm că, astăzi, domnul Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic și se prezintă cu stare generală stabilă, fără modificări semnificative față de zilele anterioare. Continuăm monitorizarea funcțiilor vitale, a probelor inflamatorii și a programului de kinetoterapie. 
Vom reveni cu noi informații îndată ce vor exista schimbări semnificative”, au spus medicii.

Actorul Florin Piersic, internat de mai multe zile la Spitalul Foișor, a început procedurile de kinetoterapie și recuperare medicală. Potrivit reprezentanților spitalului, acesta a fost implicat activ în procesul de recuperare, iar starea sa de sănătate este monitorizată atent de către echipa medicală.

„Vă comunicăm faptul că, astăzi, domnul Florin Piersic a fost mutat din secția ATI într-un salon din Compartimentul Septic al spitalului nostru. Evoluția pacientului este bună, a început mobilizarea cu cadrul de mers pe distanțe scurte”, se arată în comunicatul transmis de reprezentanții Spitalului „Foișor”, vineri.

Actorul a fost inițial internat la Institutul „Matei Balș” și la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj Napoca, înainte de a fi transferat la Spitalul de Ortopedie „Foișor”. Aici, echipa medicală a continuat să ofere îngrijiri de specialitate, înlăturându-i proteza de la genunchi care i-a cauzat septicemie, iar acum se bucură de progrese în recuperare și de o evoluție pozitivă a stării sale de sănătate.

Publicul și fanii lui Florin Piersic au transmis mesaje de încurajare și de însănătoșire grabnică, exprimându-și speranța că actorul se va recupera complet și va reveni în forță.

 
 

Sursa: Newsinn

Articolul precedentPremierul slovac a fost operat din nou. Directoarea spitalului: „Starea sa se menţine foarte gravă”
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET