Bărbatul de 45 de ani, pacient al Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Jibou, dat dispărut în urmă cu o săptămână, a fost găsit, în dimineața zilei de duminică, 11 august, pe o stradă din municipiul Zalău. 

„În data de 11 august 2019, ora 07:35, agenții de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Zalău, l-au depistat, pe strada Porolissum, din Zalău, pe cetăţeanul care figura dispărut (fiind plecat voluntar din data de 5 august 2019, din localitatea Jibou, din Complexul de Recuperare și Reabilitare Jibou), unde era internat permanent cu diagnostic ,,schizofrenie paranoidă, sindrom hipoanabolic”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Reamintim că bărbatul de 45 de ani, internat în cadrul Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Jibou, a părăsit instituția, în dimineața zilei de luni, 5 august, în jurul orei 7, și nu s-a mai întors. Dispariția sa a fost semnalată, în aceeași zi, la ora 12, 45, Poliției Jibou, de către reprezentanții Centrului, potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj. Bărbatul este instituționalizat în unitatea din Jibou din anul 2017.