Jibouanii sunt invitaţi la o plimbare cu bicicleta, rolele sau trotineta pe străzile oraşului, în cadrul celei de a doua ediții a evenimentului “Pedalăm pentru Jibou”, ce va avea loc mâine, 18 septembrie 2019.

Startul se va da la ora 15, în faţa Primăriei Jibou.
“Este o plimbare, nu o cursă sau un concurs, important este să ajungem toți la final, nu cine ajunge primul. Cel mai important: să petrecem o după-amiază frumoasă împreună și să arătăm tuturor că mersul pe bicicletă este frumos și sănătos!”, susţin organizatorii. Potrivit acestora, sportivii de toate vârstele vor putea participa la o tombolă cu premii.

“Pedalăm pentru Jibou”, eveniment organizat de  Vis Juventum, face parte din proiectul “CIVIC Servicii comunitare integrate pentru o viata de calitate, al cărui obiectiv general îl reprezintă creşterea calităţii vieţii pentru persoanele aflate în risc de sărăcie şi excluziune socială dintr-o comunitate marginalizată din localitatea Jibou.

Articolul precedentAsistaţii social, în atenţia municipalităţii. Imobilul ”Silvania – Astralis” din Zalău, transformat în bloc de locuinţe sociale
Articolul următor”Fabrici și Uzine”- teatru documentar post-industrial la Zalău. Intrarea liberă