Anton Jan Criste, președinte PNȚCD SĂLAJ, îndeamnă electoratul să voteze ”DA” la referendumul care va avea loc în aceeași zi cu alegerile europarlamentare – 26 mai. În urmă cu aproximativ doi ani, liderul țărăniștilor sălăjeni a solicitat președintelui Klaus Iohannis să convoace un Referendum, cu aceeași temă: ”Legile Justiției”. Din păcate însă, solicitarea sa n-a primit curs. ”Era mult mai oportun un Referendum în urmă cu doi ani, când erau în stradă 600.000 de persoane. Cu toate acestea, având în vedere pericolul major pe care îl reprezintă acțiunile actualei Puteri, voi vota și îndemn să se voteze DA, pentru a da încă un semnal că societatea românească vrea să scape de hoție, de corupție, că viitorul României trebuie să fie unul european. Cu toate acestea, având în vedere pericolul major pe care îl reprezintă acțiunile actualei puteri, voi vota și voi îndemna să se voteze <<DA>>, pentru a da încă un semnal că societatea românească vrea să scape de hoție, de corupție, că viitorul României trebuie să fie unul european”, a precizat președinte PNȚCD SĂLAJ.
În opinia acestuia, țărăniștii, care sub conducerea lui Pavelescu s-au înfrățit cu Dragnea, sunt complet străini de spiritul național-țărănist și de învățăturile lui Corneliu Coposu.
”Nu pot să nu remarc elucubrațiile celui care, legal, este președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, precum și a celorlalți din conducerea centrală care-i țin isonul. Aceștia au preluat, mai ales de când Pavelescu s-a înfrățit cu Dragnea, mesajele PSD, adăugându-le un amestec grețos de național-comunism, legionarism și populism. În fine, complet străin de spiritul național-țărănist, de ceea ce ne-a învățat Corneliu Coposu!’, a mai precizat președintele PNȚCD Sălaj Anton Jan Criste.

Articolul precedentPentru şomerii care îşi caută de lucru: cursuri gratuite de formare şi recalificare profesională
Articolul următorUn ”altfel de Cerc Pedagogic”, inițiat de dăscălițele de la Școala ”Mihai Eminescu”