Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj au efectuat, în primele zece luni ale acestui an, 13 percheziții domiciliare și au instituit măsuri asigurătorii în valoare de 4832 mii lei, în cadrul dosarelor penale întocmite pe numele unor persoane bănuite de infracțiuni economice.

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Poliției Sălaj, în perioada 1 ianuarie-31 octombrie 2019, poliţiştii au efectuat 13 percheziții domiciliare și au pus în aplicare 15 mandate de aducere, în cadrul unor dosare penale ce vizează infracțiuni economice.

În cauzele penale instrumentate, faţă de 68 de persoane s-a dispus începerea urmăririi penale, iar față de o persoană s-a dispus măsura controlului judiciar. „Pentru recuperarea prejudiciului cauzat, au fost aplicate măsuri asigurătorii în valoare de 4.832 mii lei, dintre care 252 mii lei în numerar și au fost indisponibilizate bunuri în valoare totală de 4580 mii lei. De asemenea, în cadrul acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 113 sancţiuni contravenţionale în valoare de 366.000 lei”, au precizat reprezentanții IPJ Sălaj.

Articolul precedentCozmin Gușă: „Sper ca atitudinea în PSD să fie: identificarea obraznicilor, punerea la colț, apoi un proces de analiză a fiecăruia”
Articolul următorZălăuan în stare critică, transportat cu elicopterul SMURD de la Zalău la Cluj-Napoca