Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, au desfășurat vineri, 14 februarie 2020, percheziții în județele Cluj și Sălaj, la persoane bănuite de punerea în circulație de valori falsificate și înșelăciune.

Acțiunea a vizat 3 persoane bănuite că ar fi pus în circulație bancnote  contrafăcute, cu prilejul achiziționării de telefoane mobile de pe raza județelor Cluj și Sălaj, scrie realitateadecluj.net

În urma administrării probatoriului, polițiștii au reținut pentru 24 de ore doi bărbați, iar sâmbătă,  15 februarie, persoanele în cauză au fost prezentate magistraților, fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, respectiv măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Potrivit sursei citate, prejudiciul în acest caz este de 2.500 euro, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

La acțiune, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului de Operațiuni Speciale Cluj-Napoca, al Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă “Ștefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca.

Articolul precedentPercheziţii în Cluj şi Sălaj la persoane care au pus în circulaţie bani falşi
Articolul următorMinisterul Sănătăţii: România a demarat toate acţiunile necesare pentru pregătirea în caz de epidemie cu coronavirus