Sălăjenii cu studii medii, cu sau fără calificare în anumite domenii de activitate sunt cei mai căutați în piața muncii din județ. Cel puțin asta rezultă din oferta de muncă valabilă în această perioadă prin Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Sălaj.

Potrivit reprezentanților instituției, în perioada 12-17 iulie, angajatorii pun la bătaie 155 de joburi vacante. Astfel pentru persoanele cu studii medii sunt oferite 153 de locuri de muncă: muncitori calificați și necalificați, vânzători, lucrători comerciali, confecționeri asamblori articole textile, programator producție, tâmplari, secretară, pădurar, asamblor-montator profile aluminiu și geam termopan, mecanic auto, manipulant mărfuri, operatori la mașini – comandă numerică, mecanic utilaj, lăcătuș, sudor, spălător vehicule și tehnician electronica. Pentru persoanele cu studii superioare, oferta cuprinde doar două locuri de muncă-  inginer autovehicule rutiere.

Joburile sunt valabile în municipiul Zalău, Șimleu Silvaniei și Crasna, iar pentru mai multe informații persoanele interesate se pot adresa la sediul AJOFM Sălaj.

Articolul precedentSituaţiile speciale ivite după repartizarea la liceu, solutionate saptamana viitoare
Articolul următorPompierii sălăjeni, în rol de… constructori