Situațiile speciale ale absolvenților de gimnaziu, apărute după etapa de repartizare computerizată în licee, vor fi rezolvate, de Comisia județeană de admitere, săptămâna viitoare. 

Potrivit anunţului făcut de Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj, marţi, 17 iulie, la sediul instituţiei, începând cu ora 12, va avea loc şedinţa de rezolvare a situaţiilor speciale apărute după repartizarea computerizată.

Comisia de admitere județeană rezolvă, de regulă, următoarele situații speciale: situații medicale speciale, redistribuirea candidaților gemeni, schimburi de elevi, distribuire sau redistribuire pe locurile rămase libere, pentru apropiere de domiciliu, corectarea unor erori de transcriere greșită în baza de date computerizată a opțiunilor exprimate de elevi etc.

După soluționarea acestor situații, comisia repartizează pe locurile rămase libere absolvenții de gimnaziu care au fost repartizați, dar nu și-au depus dosarele de înscriere în perioada prevăzută în metodologie și pe cei care, din diverse motive, nu au participat la repartizarea computerizată.

 

Articolul precedentLa Pericei: incendiu la un cazan de topit bitum
Articolul următorPiața muncii din Sălaj: 155 de joburi vacante