Un zălăuan, în vârstă de 15 ani, a fost dat dispărut, după ce, în seara zilei de vineri, 23 noiembrie, a plecat de la domiciliul bunicilor și nu s-a mai întors. Adolescentul a plecat fără să își ia cu el telefonul mobil sau alte lucruri personale, spunându-le bunicilor că pleacă la plimbare.

„Sâmbătă, 24 noiembrie, la ora 7.26, o femeie din Zalău a sesizat Poliţia prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că băiatul ei, Tudor, de 15 ani, a plecat de la domiciliul bunicilor, din Recea Mare, în seara zilei de 23 noiembrie, în jurul orei 21, şi nu s-a mai întors. La plecare, le-a spus bunicilor că pleacă la plimbare, fără a-şi lua cu el lucrurile personale, actul de identitate şi telefonul mobil”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea.

Tudor Niream are 1,70 m înălţime, păr saten spre blond, ochi căprui, constituţie atletică şi nu prezintă semne particulare. Băiatul era îmbrăcat cu geacă bleumarin, blugi de culoare albastru deschis, iar în picioare purta încălţăminte sport, de culoare bej.

Potrivit sursei citate, efective de poliţişti şi jandarmi îl caută în permanență de la data sesizării, dar până la această oră nu a fost găsit. Orice persoană care poate oferi informaţii despre adolescent este rugată să anunţe de urgenţă Poliţia prin apelul de urgenţă 112.

Totodată, dispariţia băiatului a fost anunţată și într-o postare pe Facebook, iar cine deține orice informație despre tânăr este rugat să apeleze numărul 0744487728.

Tudor este elev în clasa a IX-a, la Colegiul Naţional „Silvania” (CNS) Zalău.

Articolul precedentLa Zalău: 500 de lei pentru căsătoriile oficiate în zilele de sărbători legale. Taxa, venit la bugetul local
Articolul următorZeci de sălăjence, testate pentru cancer la sân