Județul Sălaj a fost reprezentat de două eleve la Concursul Interdisciplinar de Limba și literatura română și religie „Cultură și Spiritualitate Românească” pentru elevii de gimnaziu, ce s-a desfășurat la Putna, județul Suceava, în perioada 15-19 mai. 

Este vorba de Petra Maria Jurcău, clasa a VI-a, Școala Gimnazială „Silvania” Șimleu Silvaniei, profesori îndrumători Doina Porcar (română) și Luminița Mandiuc (religie), care a obținut: premiul special al Inspectoratului Școlar Județean Suceava, premiul special al Mănăstirii Putna „Iorgu Toma” și mențiune la proba de proiect.

Cea de a doua elevă este Alisa Roberta Andreica, clasa a VIII-a, Liceul de Artă „Ioan Sima” Zalău, profesori îndrumători Mihaela Popa (română) și Liviu Măcelar (religie). Ea a obținut: premiul special al Muzeului Național al Bucovinei, premiul special al Mănăstirii Putna „Sfântul Daniil Sihastrul”și mențiune la proba de proiect.

Cele două eleve au fost însoțite, la Putna, de profesoara Doina Porcar, de la Școala Gimnazială „Silvania” Șimleu Silvaniei, potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Sălaj. Din Comisia Centrală de Evaluare a făcut parte și profesoara Claudia Boha, inspector școlar de religie.

Articolul precedentDrumul judeţean 110B, blocat. Accesul populaţiei în localităţile Lompirt-Ilişua- Bădăcin, prin Şimleu Silvaniei
Articolul următorArtişti fotografi de talie internaţională, la tabăra de fotografie ”Sălaj Frumusețe, Tradiție, Poveste”