Elevii sălăjeni care susţin, zilele acestea, probele simulării Evaluării Naţionale 2019 sunt îndemnaţi să dea foaia goală. Protestul este iniţiat de către Consiliul Naţional al Elevilor și susţinut și de Consiliul Județean al Elevilor (CJE) Sălaj. 

„Dă și tu foaia goală la simulările naționale! Fă-o pentru generațiile viitoare, pentru că ele nu trebuie să fie asemenea nouă, o generație de sacrificiu, o generație de cobai ai Ministerului Educației Naționale”, este mesajul reprezentanților CJE Sălaj.

Încă o evaluare în clasa a VII-a este nejustificată, în opinia celor care au iniţiat protestul. „Dăm foaia goală pentru că încă o evaluare în clasa a VII-a este nejustificată, când încă nu ne-a fost clarificat de ce am dat-o pe cea din clasa a VI-a, căci încă o simulare nu ne va face nici mai stăpâni pe competențele noastre, nici mai puțin stresați la gândul că ne așteaptă ani grei, ani în care vom alerga de la un meditator la altul, ani în care, după atâtea examene și evaluări standardizate, nimeni nu ne va întreba spre ce domeniu vrem să ne îndreptăm”, se arată într-un comunicat transmis de către Consiliul Naţional al Elevilor.

Articolul precedentLa Zalău: ”Bursa Generală a Locurilor de Muncă” şi ”Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi”
Articolul următorZălăuani, Primăria vă reaminteşte: 31 martie – termen scadent pentru plata impozitelor şi taxelor locale aferente primului semestru din 2019!