Reprezentanții Prefecturii Sălaj au anunțat astăzi, 12 martie 2020, faptul că, în prezent, 57 de persoane se află în carantină.”Față de precedenta raportare, 20 de persoane au intrat în carantină. 324 persoane se află sub monitorizare la domiciliu de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Sălaj, iar persoanele monitorizate sunt asimptomatice. Față de precedenta raportare, 18 de persoane au intrat în autoizolare la domiciliu”, a precizat sursa citată.

Până în momentul de față au fost prelevate 38 de probe, din care, 33 de la persoanele aflate în carantină, iar 5 de la persoane care au avut contact cu alte persoane monitorizate.

Din totalul de 38 de probe, până acum, au fost transmise 8 rezultate, din care 3 pentru persoane aflate în carantină, iar 5 pentru persoane care au avut contact cu alte persoane monitorizate. „Toate persoanele sunt asimptomatice și toate rezultatele sunt NEGATIVE ! Nu există cazuri confirmate de coronavirus în județul Sălaj”, au adăugat reprezentanții Instituției Prefectului Sălaj.

Articolul precedentPentru prevenirea infectării cu virusul COVID – 19, angajatorii sunt obligați să asigure sănătatea și igiena în muncă a angajaților
Articolul următorGuvernul României: „Nu crede tot ce primești pe Facebook sau WhatsApp”