Un bărbat de 45 de ani , din comuna Ileanda, a fost condamnat la peste doi ani de închisoare după ce a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice. Acesta se află în prezent în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj.

Mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Braşov, pe numele sălăjeanului a fost pus în aplicare ieri, 27 noiembrie, de către polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Ileanda. „Cel în cauză are de ispășit o pedeapsă privativă de libertate de doi ani, 3 luni și 170 de zile închisoare pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată. Faptele au fost comise în municipiul Săcele, la data de 21 mai 2017”, au precizat reprezentanții Poliției Sălaj.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj și urmează a fi transferat la penitenciar în vederea executării pedepsei.

Articolul precedentPreședintele Ford România, întâlnire cu ministrul Transporturilor. Infrastructura rutieră din Sud, subiectul discuției
Articolul următorInspectoratul pentru Situații de Urgență ”Porolissum” Sălaj – dotat cu ambulanțe noi