Peste 200 de litri de pălincă de prune au fost confiscați, de polițiștii bihoreni, în timpul unei razii, de la o sălăjeancă. Femeia vindea alcoolul direct din portbagajul mașinii, fără a deține documente, fapt pentru care s-a întocmit dosar penal, iar marfa a fost confiscată.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, poliţiştii Serviciului de Investigare a Infracţiunilor Economice Bihor au desfășurat o amplă acțiune, în întreg județul,pentru depistarea mărfurilor de contrabandă sau contrafăcute. Sălăjeanca a fost depistată în Piaţa agro-alimentară din oraşul Marghita.

De asemenea, în timpul raziei s-au descoperit, la cinci societăţi comerciale din Oradea, 450 de sortimente de articole de îmbracăminte contrafăcute. „Produsele, în valoare totală de aproximativ 45.000 lei, au fost indisponibilizate şi ridicate în vederea cercetărilor, urmând a fi expertizate pentru a se stabili caracterul de originalitate şi prejudiciul total provocat titularilor mărcilor”, se arată în sursa citată.

Articolul precedentPeste 170 de joburi disponibile în Sălaj
Articolul următorLa Zalău, în fața pieței centrale, continuă campania ”Oameni noi în politică”