Au început înscrierile pentru cea de a 14-a ediție a celei mai mari competiții de dezbateri academice pentru liceeni din România, „Covalact Saint George City of Debate”, care în acest an va avea  loc în perioada 6-8 martie.

70 de echipe din țară, dintre care 10 WildCard, se vor „lupta” în dezbateri, iar organizatorii au anunțat pe pagina de Facebook a evenimentului că înscrierile pentru cluburi și pentru cele 10 echipe au fost deja lansate.

„Ediţia a 14-a va avea loc în perioada 6-8 martie 2020, în inima ţării, la Sfântu Gheorghe, în formatul în care v-am obişnuit în ultimii ani: 70 de echipe, dintre care 10 WildCard, cu break separat pentru avansaţi şi începători (…) Marți, 7 ianuarie, la ora 21:00, vom deschide înscrierile pentru cluburi, pentru cele 60 de locuri rămase, as usual, pe sistemul primul venit – primul servit (…) n altă ordine de idei, miercuri, 8 ianuarie, vom anunţa TabMaster of Covalact Saint George City of Debate 14! Aşteptăm pronosticurile voastre în comentarii”, au scris organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Formularul de înscriere poate fi accesat pe siteul www.cityofdebate.ro, la secțiunea SGCoD14 / Înscrieri echipe.

Saint George City of Debate este o competiţie naţională de dezbateri academice pentru liceeni, aflată în calendarul competiţional al Asociaţiei Române de Dezbateri, Oratorie şi Retorică (ARDOR).

La nivel naţional, competiția deţine recordul absolut al numărului de echipe participante – 129, stabilit în 2014. Totodată, evenimentul a primit titulatura neoficială de „Cea mai bine organizată competiţie de dezbateri din România”.

Articolul precedentAtenție! Rovinieta si peajul nu pot fi achiziționate prin intermediul sistemelor electronice ( sms / www.erovinieta.ro / aplicația mobilă etarife)
Articolul următorSe reiau exercițiile de alarmare publică