O turmă de oi a reușit, în cursul zilei de duminică, să blocheze un drum european, stârnind un val de nemulțumiri din partea șoferilor aflați în trafic. 

Incidentul s-a petrecut pe drumul european E81, la intrarea în localitatea sălăjeană Sîncraiul Almașului. Oile au blocat șoseaua pentru a linge sarea împrăștiată de drumari pe carosabil. Mioarele nu s-au dat duse până nu s-au săturat, în zonă formându-se astfel coloane de mașini. 

Profesorul sălăjean, Mirel Matyas, a postat pe contul său de socializare imaginile surprinse, în trafic, în timp ce stă în coloană pentru a face loc turmei de oi.„De pe drumurile patriei… O turmă de oi, fără cioban, a creat la intrarea în Sîncraiul Almaşului un adevărat blocaj. Oile se puseseră la lins sarea de pe asfalt şi nu se dădeau duse oricât au claxonat Şoferii… Cine ştie pe unde o fi fost ciobanul. Cu siguranţă nu la biserică…”, a scris Mirel Matyas.

De pe drumurile patriei…O turma de oi fara cioban, a creat la intrarea in Sincraiul Almasului un adevarat blocaj. Oile se pusesera la lins sarea de pe asfalt, si nu se dadeau duse oricat au claxonat soferii…Cine stie pe unde o fi fost ciobanul. Cu siguranta nu la biserica…

Publicată de Mirel Matyas pe Duminică, 6 ianuarie 2019

 

sursa Mirel Matyas – FB
Articolul precedentStatistici îngrijorătoare. Numărul bolnavilor de cancer, în creștere în Sălaj
Articolul următorAccident cu două victime la Zimbor. Şoferul încarcerat, salvat de pompieri