În vârstă de 49 de ani, comisarul șef de poliție Gheorghe Zaha a fost desemnat, zilele trecute, pentru conducerea Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj. Decizia a fost luată după ce Liviu Cipleu, fostul șef al acestei structuri, s-a pensionat.

“Începând din 16 iulie, desemnat pentru coordonarea activitatilor la nivelul Serviciul Rutier este comisar șef de poliție Zaha Gheorghe. Domnului comisar șef de poliție Cipleu Liviu i-a încetat raportul de servicu prin pensionare începând cu data de 16 iulie 2019. A fost încadrat ca ofițer de poliție din data de 15 iulie 1994, iar din 1 iulie 1997 si-a desfasurat activitatea la structura de poliție rutieră. De asemenea, în data de 3 februarie 2017 a fost numit în funcția de șef Serviciu Rutier, ca urmare a promovării concursului”, au precizat reprezentanții IPJ Sălaj.

Potrivit sursei citate, Gheorghe Zaha a fost încadrat ca agent de poliție la Inspectoratul de Politie Județean Sălaj din data de 1 februarie 1992, iar din 23 august 2002 a trecut în corpul ofițerilor.