Este al doilea proiect finanţat în cadrul Programului Operaţional Capacitate Administrativă 2014 – 2020 şi se doreşte a fi un exemplu de bună practică pentru alte instituţii publice din judeţ.

Judeţul Sălaj, în calitate de Beneficiar, implementează începând din 23 iulie 2018, proiectul cu titlul “Implementarea Sistemului de Management al Calității și Performanței conform SR EN ISO 9001:2015 în cadrul Consiliului Județean Sălaj”.

Potrivit datelor făcute publice de reprezentanţii administraţiei judeţene, contractul de finanţare pentru acest proiect a fost semnat de Tiberiu MARC, Preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, în calitate de reprezentant legal al Beneficiarului şi Paul STĂNESCU, viceprim-ministru, Ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în calitate de reprezentant legal al Ministerului Dezvoltării Regionale–Autoritatea de Management a Programului Operaţional Capacitate Administrativă.

Proiectul este co-finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă 2014-2020, Axa prioritară – Administrație publică și sistem judiciar accesibile si transparente, Operațiunea – Introducerea de sisteme și standarde comune în administrația publică locală ce optimizează procesele orientate către beneficiari în concordanță cu SCAP.

Potrivit sursei citate, în urma implementării proiectului sunt aşteptate următoarele rezultate: certificarea Consiliului Județean Sălaj conform sistemului SR EN ISO 9001:2015; 18 angajați de la nivelul Consiliului Județean Sălaj formați/instruiți în domeniul managementului calității și performanței SR EN ISO 9001:2015, cu certificarea competențelor.

Valoarea totală a proiectului este 253.395,09 lei din care: 215.385,83 lei – finanţare din Fondul Social European, 32.941,35lei – finanţare din Bugetul Naţional şi 5.067,91 lei – cofinanţarea eligibilă a Consiliului Judeţean Sălaj, iar durata de implementare este de 12 luni.

Articolul precedentUn consilier judeţean din Satu Mare caută finanţare pentru Casa Memorială Iuliu Maniu
Articolul următorSălaj: Peste 150 de cadre didactice, pe 38 de posturi titularizabile