Doi bărbați de 35, respectiv 49 de ani, au fost depistați în trafic de polițiștii rutieri, la sfârșitul săptămânii trecute, în timp ce conduceau autoturismele, deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice. În ambele situații, polițiștii au întocmit dosare penale.

În data de 28 februarie 2020, ora 22.45, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Zalău, au depistat pe  Drumul Comunal 21, un bărbat de 35 de ani, din comuna Mirşid, în timp ce conducea autoturismul cu o alcoolemie de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Nici prima zi a lunii martie nu a fost lipsită de astfel de fapte. Polițiștii din Jibou au oprit pentru control în data de 1 martie 2020, ora 13.38, un bărbat de 49 de ani, din Jibou, care conducea autoturismul pe strada Stejarilor din localitate. Testarea cu alcooltestul a evidențiat o alcoolemie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale pentru infracțiunea de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe”, au precizat reprezentanții IPJ Sălaj. 

Articolul precedentAmenzi de peste 40.000 de lei, aplicate de polițiștii din Șimleu Silvaniei
Articolul următorAu început înscrierile în clasa pregătitoare. Planul de școlarizare în Sălaj