În urma accidentului ce a avut loc, în această după-amiază, pe Drumul Național 1F, între localitățile Sîncraiu Almașului și Sutoru, două persoane au fost rănite ușor, iar alta a suferit leziuni grave. Evenimentul rutier s-a produs pe fondul oboselii.

„Un bărbat de 70 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe direcția Zalău – Cluj, din cauza oboselii accentuate a adormit la volan, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 47 de ani, din comuna Românași”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

În urma impactului, șoferul de 70 de ani a fost rănit grav, iar șoferul din Românași și pasagera acestuia, o femeie de 40 de ani, au fost răniți ușor.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui eveniment.

 

Articolul precedentLa ieșire din localitatea Sutor spre Sâncraiu Almașului, accident cu două victime din care una încarcerată
Articolul următorLa Ciocmani, accident cu două persoane rănite. Un pompier, aflat în timpul liber, a acordat primul ajutor victimelor