Polițiștii au intervenit, în ultimele zile, la 50 de evenimente la care au fost solicitați pentru a menține siguranța publică, majoritatea sesizate prin 112. Au constatat 25 de infracțiuni și au aplicat aproape 400 de sancțiuni contravenționale unor persoane care au încălcat normele sociale.

În perioada 29-30 septembrie, poliţiştii din Sălaj au fost angrenați în acțiuni pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Oamenii legii au intervenit la 50 de evenimente, dintre care 44 au fost sesizate prin 112, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

În urma activităților, au fost constatate 25 de infracţiuni, din care trei la regimul circulaţiei rutiere (conducere fără permis și refuz de la prelevarea de mostre biologice), 14 contra patrimoniului (furturi și distrugeri) și opt contra persoanei (lovire sau alte violențe) şi au aplicat 385 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 102.395 lei.

De asemenea, au fost reținute zece permise de conducere și au fost retrase șapte certificate de înmatriculare.

Articolul precedentSalarii tot mai mici în Sălaj. Salariu net: 2.664 de lei persoană, mai mic cu 14,6 la sută față de câştigul salarial mediu nominal
Articolul următorSute de elevi chiulangii şi-au lăsat familiile fără alocaţii de susţinere