Peste 350 de persoane au fost consultate şi tratate, în doar trei zile, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău. Din totalul acestora, 89 de pacienţi au fost internaţi pentru tratament şi investigaţii medicale suplimentare.         

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, în perioada 7, 8 și 9 septembrie 2018, cele mai frecvente cazuri înregistrate, mai exact 74, au fost cele plăgi, fracturi, traumatisme, entorse, contuzii, urmate de cele de gastrită, gastroduodenită, enterocolită, gastro-enterocolită – 21.

La capitolul agresiuni, nici de această dată nu au lipsit cazuri, întrucât nouă persoane au ajuns pe patul de spital, prezentând politraumatisme.

De asemenea, în weekend au fost şi accidente rutiere, în urma cărora cinci persoane cu multiple contuzii au fost preluate de echipajele Serviciului Judeţean de Ambulanță și transportate la spital.

În total, au fost consultaţi şi trataţi 354 de pacienţi, din care 89 au fost internaţi pentru tratament şi investigaţii medicale suplimentare.

Articolul precedentLa Școala Populară de Arte și Meserii, număr record de înscrieri
Articolul următorŞimleu Silvaniei: La Muzeul Memorial al Holocaustului din Transilvania de Nord va fi inaugurată noua expoziţie