Un tânăr de 22 de ani, din comuna Crasna, a fost reţinut de poliţişti şi va fi propus, în cursul zilei de azi, 22 noiembrie 2018, cu propunere de arestare preventivă, după ce a deposedat prin violenţă o femeie de telefonul mobil.

Cercetările efectuate de poliţiştii Poliţiştii Postului de Poliţie Crasna au stabilit că, în data de 20 noiembrie 2018, în jurul orei 15, tânărul a pătruns în locuinţa unei femei, iar când victima i-a cerut să părăsească locuinţa, acesta a îmbrâncit-o şi a deposedat-o de telefonul mobil, potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, persoana bănuită de comiterea faptei a fost reţinută, miercuri, 21 noiembrie 2018, şi depusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, iar astăzi va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţii infracţionale a acestuia.

Articolul precedentTopul județelor după gradul de independență financiară. Unde se situează Sălajul
Articolul următorLa Şimleu Silvaniei, concert caritabil cu Paula Seling