Un tânăr de 24 de ani, din comuna Sîg, a fost reţinut de poliţişti şi prezentat instanței luni, 26 noiembrie 2018, cu propunere de arestare preventivă, după ce a pătruns în mai multe locuinţe, de pe raza comunei, de unde a sustras diferite sume de bani şi bunuri. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de aproximativ 75 la sută.

Cercetările efectuate de poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Crasna au stabilit că, în data de 23 noiembrie 2018, acesta  a pătruns în locuinţa unui bărbat, iar dintr-un sertar a sustras suma de 5.850 de euro.

În continuarea documentării activităţii infracţionale a rezultat faptul că tânărul a mai comis încă şase fapte de furt din locuinţe, de unde a sustras bani şi bunuri ( articole de îmbrăcăminte, unelte agricole etc.), cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.100 de lei, potrivit datelor furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Toate faptele au fost comise pe timp de zi, în perioada 15 octombrie – 23 noiembrie 2018. Din totalul prejudiciului cauzat s-a recuperat aproximativ 75 la sută.

Potrivit sursei citate, în baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, cel în cauză a fost reţinut în de 25 noiembrie 2018, iar luni, 26 noiembrie. a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Instanţa a emis mandatul, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj.

Articolul precedentSediul Instituției Prefectului Sălaj, modernizat din fonduri externe nerambursabile
Articolul următorBeat și fără permis, un tânăr din Ip a avariat un autoturism furat