Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Hida fac cercetări într-un dosar penal privind infracțiunile de tentativă de viol și tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte comise la sfârșitul săptămânii trecute, într-o comună de pe raza secţiei.

În data de 26 iunie 2020, ora 21.21, Poliția a fost sesizată de către o femeie despre faptul că fiica ei a fost victima unei infracţiuni de viol, iar în urma celor întâmplate s-a iscat un scandal între mai multe persoane. Ajunși la fața locului, polițiștii, sprijiniți de colegii lor de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, au aplanat în scurt timp scandalul și au identificat persoanele implicate. Este vorba despre nouă persoane, cu vârste cuprinse între 25 și 52 de ani.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului s-a stabilit că un tânăr de 28 de ani i-a propus unei adolescente să întrețină cu acesta relații sexuale, însă a fost refuzat, moment în care a îmbrâncit-o. Fapta nu s-a consumat, întrucât victima a reușit să scape. Ulterior, între membrii celor două familii s-a iscat un scandal”, au precizat reprezentanții Poliției Sălaj. 

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru tentativă la infracțiunea de viol și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cercetările continuă pentru administrarea întregului probatoriu, dar şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Articolul precedentÎntr-un apartament din Zalău: bărbat în stop cardio-respirator, găsit de pompieri
Articolul următorCovid-16 în Sălaj. Niciun caz nou în ultimele 24 de ore