Trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 28 de ani, bănuiţi de comiterea unor furturi pe raza comunelor Surduc şi Sâg au fost prinşi de poliţişti. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubiţilor.

Potrivit informațiilor primite de la reprezentanții Inspectoratului de Poliție Sălaj, probatoriul administrat în cauză a stabilit că, în cursul lunii noiembrie 2018, doi tineri de 18, respectiv 25 de ani, ambii din comuna Surduc, au pătruns într-o anexă gospodărească de pe raza comunei şi au sustras un motofierăstrău. Verificările efectuate de poliţiştii Postului de Poliţie Surduc au dus, luni, 22 aprilie 2019, la identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubitului.

Cea dea treia persoană, un tânăr de 28 de ani, din judeţul Cluj, bănuit de comiterea unui furt dintr-o societate comercială de pe raza comunei Sâg, a fost identificat de poliţiştii Postului de Poliţe Sâg, tot în cursul zilei de luni, 22 aprilie 2019. Acesta a pătruns, în cursul zilei de 15 aprilie 2019, într-o societate comercială de unde a sustras material lemnos în valoare de 600 lei. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Articolul precedentZiua Veteranilor de Război: alocuţiuni şi depuneri de coroane în cinstea eroilor căzuţi pe câmpul de luptă
Articolul următorZeci de șoferi, lăsați fără permis