Depistați  în trafic, în timp ce conduceau sub influența substanțelor psihoactive.

Luni, 23 ianuarie, la ora 21.45, pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Zalău, polițiștii Biroului Rutier Zalău au depistat în trafic, un tânăr de 20 de ani, din Zalău, în timp ce conducea un autoturism, existând suspiciunea că s-ar afla sub influența substanțelor psihoactive, în urma rezultatului pozitiv la testul rapid de drog.

De asemenea, sâmbătă, 21 ianuarie, la ora 00.04, tot pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Zalău, polițiștii Biroului Rutier Zalău au oprit în trafic un autoturism, condus de un tânăr de 20 de ani, din Zalău, care manifesta un comportament neadecvat.
 
În urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a fost pozitiv, există suspiciunea că tânărul ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv.

Conducătorilor auto le-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor cu caracter psihoactiv.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii rutieri sălăjeni continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET
Articolul următorAmbulanţă atacată de un bărbat pe DN19B! A lovit cu pumnii şi cu picioarele