Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” Zalău a găzduit astăzi, 17 iulie, Concursul pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor declarate vacante/rezervate în învățământul preuniversitar, respectiv Concursul de Titularizare pe post.

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sălaj, s-au înscris la acest concurs 396 cadre didactice, din care: 352 prezenți, 1 eliminat, 44 absenți și 75 retrași din concurs. În total, au susținut proba scrisă 276 candidați.

Lucrările cadrelor didactice şi ale proaspeţilor absolvenţi de facultate vor fi trimise, în cursul zilei de azi, la centrele de evaluare din țară.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 23 iulie 2019, iar eventualele contestații vor fi înregistrate la Inspectoratul Școlar Județean Sălaj și transmise către centrele de evaluare, în zilele de 23 şi 24 iulie 2019.

Soluţionarea contestaţiilor va avea loc în perioada 25 – 29 iulie, urmând ca rezultatele finale să fie publicate în ziua de 30 iulie 2019. „Reamintim faptul că pentru titularizarea pe post cadrele didactice trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte)”, au menționat reprezentanții învățământului sălăjean.

Articolul precedentBărbat din Ip, plasat sub control judiciar. Este acuzat de furt calificat și complicitate la furt calificat
Articolul următorISJ Sălaj organizează interviuri pentru ocuparea a peste 30 de funcții vacante de director și director adjunct