Începând de astăzi, 13 martie 2020, până în  4 mai 2020 inclusiv, se suspendă activitatea de judecată la Tribunalul Sălaj, urmând a fi soluţionate numai cauzele cu caracter urgent.

Fiecare complet de judecată va întocmi lista cauzelor urgente care vor fi judecate în această perioadă, pe care o va afișa în timp util la uşa instanţei şi pe portalul instanţei.

Accesul la şedinţele de judecată a cauzelor urgente programate va fi permis doar părţilor şi reprezentanţilor lor, cu cel mult 10 minute înainte de ora programată pentru fiecare cauză în parte.
„Începând cu data de 13.03.2020 și până în data de 04.05.2020 programul cu publicul la compartimentele Arhivă şi Registratură se va desfășura în zilele de marți și joi, între orele 10:00 – 11:00, la camera 21- sala de şedinţă. Se recomandă ca toate cererile și înscrisurile adresate instanței să fie transmise prin e-mail, la adresa [email protected] , prin fax la numărul 0260-611551, sau prin serviciile poștale la adresa Zalău, str. Tudor Vladimirescu nr. 10, jud. Sălaj. Studiul dosarelor se va putea realiza prin intermediul aplicației INFO DOSAR www.curteadeapelcluj.ro”, se precizează în comunicatul Tribunalului Sălaj.

Potrivit sursei citate, în intervalul de timp cuprins între 13 martie și 4 mai 2020 inclusiv, se interzice accesul în sediul Tribunalului Sălaj oricărei persoane care nu face parte din personalul Tribunalului Sălaj sau al Serviciului de Probațiune Sălaj.

Articolul precedentPrinsă în flagrant de polițiști
Articolul următorDosar penal pentru furt de cereale