Un tânăr din Șimleu Silvaniei a provocat, în după-amiaza zilei de vineri, 22 martie, un eveniment rutier, în apropierea localității clujene Izvoru Crișului. Două autovehicule au fost avariate, iar o persoană a fost rănită ușor. 

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, accidentul s-a petrecut în jurul orei 16,30, pe DN1-E60, la km517+950m, în afara localității Izvoru Crişului.

Șoferul de 20 de ani, din Șimleu Silvaniei, județul Sălaj, în timp ce conducea ansamblul de vehicule format din autoturism si remorca, din direcția Cluj Napoca spre Oradea, ajuns la km 517+950m, a pierdut controlul autovehicului, din cauză faptului că nu a asigurat în mod corespunzător încărcătura, constând în deșeuri metalice. Remorca a intrat în balans, șimleuanul a pierdut controlul autovehiculului, intrând în șanțul de colectare a apei de pe sensul de mers Oradea – Cluj-Napoca.

Autovehiculul s-a răsturnat pe partea dreaptă, iar remorca a rămas suspendată perpendicular cu axul drumului, pe sensul de mers Oradea – Cluj-Napoca. Din sens opus, o femeie de 46 de ani, din localitatea Rîșca, care conducea autovehiculul din direcția Oradea spre Cluj-Napoca, a intrat in coliziune cu remorca rămasă suspendată pe sensul său de mers. În urma impactului, conducătoarea auto a fost rănită ușor.

sursa foto Ochiul Clujean

Articolul precedent”Unic din prima secundă”: Zălăuanii au mărșăluit astăzi pentru viață
Articolul următorSălajul, pe primul loc la numărul de cazuri de rujeolă din ultima săptămână