Fazacas Marina Bianca este singurul candidat înscris la concursul pentru fotoliul de secretar la Primăria municipiului Zalău. Potrivit Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP) din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, concursul va avea loc în 20 februarie, la sediul agenţiei din București.
Cerințele pentru cei ce doreau să se înscrie la acest concurs sunt prevăzute de art. 54 din Legea nr.188/1999, (r2), cu modificările şi completările ulterioare: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe juridice sau administrative; studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum șapte ani.

 De profesie avocat, Marina Fazacas este soția lui Răzvan Fazacas, fost comisar şef la Comisariatul Judeţean Sălaj al Gărzii Naţionale de Mediu (2013) și fost președinte al Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate, funcție pe care a îndeplinit-o anul trecut, pentru doar câteva luni.

Articolul precedentNouă cazuri noi de gripă
Articolul următorAngajatorii din mediul privat fac angajări. Peste 200 de oferte de muncă în judeţ