Un tânăr de 31 de ani, din Vaslui, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de viol, lipsire de libertate și furt calificat. Victima, o zălăuancă, în vârstă de 40 de ani, a fost cea care a sesizat poliția. 

Totul s-a întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orelor 02:30-03:00, Poliția Municipiului Zalău fiind sesizată la ora 07:00, potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj. „În data de 10.08.2019, ora 07:00, Poliția Municipiului Zalău a fost sesizată de o persoana de sex feminin de 40 ani din Zalau ,cu privire la faptul că în jurul orelor 02:30-03:00, în timp ce se afla la un club din Zalău cu intenția de a merge acasă a fost rugată de către un bărbat să-l ducă și pe el la locul de cazare (o pensiune din Zalău), bărbat cu care se cunoscuse în club. Cei doi au plecat cu mașina persoanei vătămate iar pe drum sub constrângere și amenințări persoana vătămată a fost obligata să meargă pe un teren viran în spatele Autogarii Zalău, unde a întreţinut relaţii sexuale şi a fost deposedată de un telefon mobil”, a declarat sursa citată.

Polițiștii zălăuani au identificat, în scurt timp, autorul, în persoana unui bărbat de 31 ani, din județul Vaslui, fiind schimbată încadrarea juridică a faptei în infracțiunile de viol, lipsire de libertate și furt calificat, prev.de art.228, alin(1) raportat la art.229 alin(1), lit.b din Codul Penal . A fost dispusă reținerea suspectului pe o durată de 24 ore, începând cu data de 10 august 2019. Ulterior, acesta a fost prezentat Judecătoriei Zalău, fiind arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Articolul precedentMinoră, dispărută dintr-un centru de plasament. Unde a fost găsită adolescenta
Articolul următorAu pescuit fără permis şi au fost amendaţi de jandarmi