Victima accidentului petrecut astăzi în Zalău avea 38 de ani și era șoferul autoturismului oprit regulamentar în apropierea unui chioșc situat pe strada 22 Decembrie 1989. A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au transmis noi informații privind tragicul eveniment rutier petrecut în municipiu.  „Luni, 29 iunie a.c., o femeie de 55 de ani, din municipiul Zalău, în timp ce conducea autoturismul pe direcția Aghireș-Zalău, din cauza neadaptarii vitezei de deplasare la condițiile de drum, într-o curbă la stânga a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a intrat în curtea unei spălătorii după care a intrat în coliziune cu un autoturism oprit regulamentar, în care se afla un șofer de 38 de ani.  După impact, acesta din urmă a fost proiectat într-un chioșc în care se aflau două persoane, de 32, respectiv 34 de ani. În urma impactului a rezultat decesul șoferului de 38 de ani și rănirea ușoară a celor două persoane din chioșc”, a declarat sursa citată.

Conducătoarea auto a fost testată cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. 

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentUna dintre persoanele rănite în accidentul petrecut, astăzi, în Zalău, a decedat
Articolul următorNelu Tătaru: ”S-a decis să AMÂNĂM a patra etapă a măsurilor de relaxare care erau prevăzute pentru 1 iulie”