Una dintre victimele accidentului petrecut astăzi în municipiul Zalău, pe strada 22 Decembrie 1989, a decedat. Informația a fost transmisă în urmă cu puțin de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj. 

Reamintim că pompierii  zălăuani au intervenit în cursul zilei de astăzi, 29 iunie, la un eveniment rutier care a avut loc pe strada 22 Decembrie 1989, fostă Crasnei, din municipiu. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Porolissum” Sălaj, în accident au fost implicate două autoturisme, iar o persoană a rămas încarcerată. Persoana încarcerată a fost preluată de către echipajul de terapie mobilă intensivă. 

Potrivit reprezentanților IPJ Sălaj, din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit că o femeie din Zalău, în timp ce conducea un autoturism pe strada 22 Decembrie 1989, din municipiul Zalău, într-o curbă la stânga nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat în curtea unei spalatorii după care a intrat în coliziune cu un autoturism, acesta din urmă fiind proiectat într-un chioșc. În urma impactului a rezultat rănirea a trei persoane. 

Articolul precedentCauza accidentului grav petrecut pe strada 22 Decembrie 1989 din Zalău
Articolul următorVictima accidentului din municipiul Zalău avea 38 de ani. S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă