Volumul apărut la Editura Caiete Silvane -Zalău în 2019,  „De gardă la Echinox” – autor Viorel Mureșan va fi lansat vineri – 15 noiembrie, la sediul filialei Cluj a Uniunii Scriitorilor din România. Evenimentul, cu începere de la oraa 12.00, va fi prezentat de  Ion Pop, Ion Cristofor, Ion Mureșan, și Daniel Săuca, moderator – Irina Petraș.
Viorel Mureşan – poet, eseist. S-a născut la 1 aprilie 1953 în Vicea – Maramureş. Absolvent, în 1979, al Facultăţii de Filologie din Cluj-Napoca, secţia română-rusă. Între anii 1975-1979 a frecventat cenaclul şi revista „Echinox”, devenind membru al redacţiei şi, implicit, al grupării echinoxiste. A publicat aici pagini de poezie, eseuri, traduceri. Carieră didactică în judeţul Sălaj. Trece pe la mai multe şcoli, stabilindu-se la Liceul Teoretic „Ion Agârbiceanu” din oraşul Jibou. A colaborat, vreme de peste trei decenii, la cele mai importante reviste literare din ţară. Este prezent în antologii de poezie românească, apărute în ţară şi străinătate. Este redactor-şef adjunct al revistei „Caiete Silvane”, membru al Uniunii Scriitorilor din România şi al Asociaţiei Scriitorilor din Judeţul Sălaj.
Caiete Silvane – revista și editura Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, instituție a Consiliului Județean Sălaj.

Articolul precedentUrnele s-au închis. 48,32 la sută dintre sălăjeni au votat
Articolul următorLa Pericei: trupul fără suflare al unui bărbat, scos dintr-o fântână