Un bărbat de 39 de ani, din Zalău, își va petrece următoarele 16 luni după gratii, fiind condamnat de magistrații zălăuani pentru pentru conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Zalău pe numele său, a fost pus în executare de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică, în cursul zilei de ieri, 15 octombrie.

Fapta a fost comisă în municipiul Zalău, în data de 25 mai 2018. Bărbatul are de ispășit o pedeapsă de un an și 4 luni închisoare pentru conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj și urmează a fi transferat la penitenciar în vederea executării pedepsei.

Articolul precedentCombină agricolă, cuprinsă de flăcări la ieșire din localitatea Treznea. Pompierii, chemați în ajutor
Articolul următorFără alcool și droguri la volan! Acțiune de prevenire a polițiștilor sălăjeni