Grupul de Comunicare Strategică a raportat în această seară încă două decese în județul Sălaj, în urma infectării cu noul coronavirus. „Grupul de Comunicare Strategică raportează al patrulea și al cincilea deces în județul Sălaj, respectiv decesele 582 și 583 la nivel național”, au anunțat reprezentanții Prefecturii Sălaj.

Este vorba de o femeie, în vârstă de 63 de ani și un bărbat de 52 de ani, internați la Spitalul Județean de Urgență Zalău în 21 aprilie 2020. În cazul femeii, s-au recoltat probe pentru COVID-19 în ziua internării și tot în 21 aprilie a fost confirmată infectarea cu noul coronavirus. Decesul pacientei a fost declarat azi, 25 aprilie. Aceasta suferea de obezitate. 

În cazul bărbatului, probele au fost recoltate în 17 aprilie, iar infectarea cu noul coronavirus a fost confirmată o zi mai târziu, în 18 aprilie. Decesul pacientului a fost declarat azi, 25 aprilie. Comorbidități: Sechele AVC, Obezitate.

Reprezentanții Prefecturii Sălaj au transmis în urmă cu puțin timp faptul că în raportarea Grupului de Comunicare Strategică s-a strecurat o eroare. Bărbatul din Sălaj, al cărui deces a fost declarat astăzi, a fost internat în 17 aprilie, nu în 21 aprilie. 

„Erată  În cazul raportării „Deces 583″, transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, s-a strecurat o greșeală. Astfel, persoana în cauză a fost internată in data de 17.04.2020 și nu în 21.04 (cum apare în postare). Celelalte date rămân valabile”, a precizat sursa citată.

Articolul precedentNelu Tătaru: ”Suntem în faza aia de dinţi de FIERĂSTRĂU. Avem jocuri în numărul de cazuri de la o zi la alta”
Articolul următorPompierii sălăjeni: intervenţii pe bandă rulantă din cauza vântului puternic