Polițiștii din cadrul Centrului Operațional au fost sesizați, vineri, 20 decembrie 2019, la ora 8.11, prin apelul de urgenţă 112, de către un bărbat din comuna Horoatu Crasnei, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 15 ani, a plecat joi dimineața la Zalău, la cursuri și nu s-a mai întors, iar telefonul mobil este închis.

Polițiștii au luat legătura cu colegii lor de la Biroul de Ordine Publică, iar verificările efectuate de aceștia au stabilit că adolescenta nu a fost la școală nici în ziua de joi. „Drept urmare au fost informați poliţiştii de la Postul de Poliție Horoatu Crasnei, care s-au deplasat de urgență la locuința părinților, iar într-o haină a fetei au găsit un bilet pe care era menționat contul de Facebook a unui bărbat, aspect comunicat polițiștilor din cadrul Centrului Operațional. Verificările efectuate de aceștia din urmă au dus la identificarea fotografiei fetei pe pagina de Facebook a unui tânăr din județul Timiş, aceasta fiind găsită la domiciliul băiatului. Din cercetări a reieşit faptul că adolescenta a plecat în cursul zilei de joi cu o maşină condusă de mama băiatului”, au declarat reprezentanții Poliției Sălaj. 

Familia a fost informată despre acest aspect, iar tatăl fetei a plecat spre judeţul Timiş pentru a o aduce acasă.

Tot cu implicarea directă a polițiștilor din cadrul Centrului Operaţional, pe parcursul anului au mai fost identificați autori ai unor infracțiuni de furt, înșelăciune, infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Articolul precedentCondamnaţi pentru tâlhărie calificată
Articolul următorDeşeuri periculoase, indisponibilizate de poliţiştii sălăjeni